Следвайте Гласове в ТелеграмПрез 2024 г. Suzuki ще започне да произвежда

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПрез 2024 г. Suzuki ще започне да произвежда
Коментари Харесай

Само след няколко месеца Suzuki пуска летящи автомобили

Следвайте " Гласове " в Телеграм

През 2024 година Suzuki ще стартира да създава летящи коли. Марката е сключила съглашение за индустриално съдействие със SkyDrive. Предполага се, че първите аеромобили ще се вдигнат във въздуха напролет на идната година.

На първия стадий сглобяването и тестването на летящите коли ще бъде открито в японската префектура Шизуока. Техническите характерности на бъдещия план към момента не са оповестени.

Съвместно със Suzuki Motor Corporation създаването на аеромобили ще се прави от инженери от SkyDrive, която е компания, профилирана в основаването на товарни дронове и друго летателно съоръжение.

По-рано тя разгласи проекти за основаване на летяща кола, както и за създаването на „ ултрамодерно мобилно и екологично общество “. Сега фирмите ще работят дружно като част от ново индустриално съдействие.

Производството на аеромобили, наречени SkyDrive, ще бъде стартирано от дъщерната компания Sky Works. Производството на летящи коли ще стартира напролет на идната година в завода на Suzuki в японската префектура Шизуока.

Инфо: fakti.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР